Fórum

10.01.2008 00:48
#33381 detail odpovědět

Hubert: chci se zeptat jak to vypadá s subbasem MT18sub s osazením s 15" repro. Je to asi měsíc zpátky, co jsi tady psal že máte nějakou povedenou bednu..co hraje..tak mě to zajímá jestli se v tom nějak pokročilo, nebo jestli už je "vývoj" u konce. Popřípadě jaké jsou rozměry,návrhy a jaké je vhodné repro. Vím že rozdíl mezi 18" a 15" bude vždycky, na jednu stranu rozměr a na druhou stranu "víc" basů.
Taky by mě zajímalo jak pokračuje měření Deltalite II s D220Ti+HM11-25 nebo nějaká jiný "slušnější" ne nejlevnější 12" repro.

k debatě: ono nelze narovinu říct kolik kdo by si měl brát či účtovat za aparát. Podle mě 1-2% je velmi reálná cena. Proto můžou lidi zvučit na omníky či zomaxy za 500 kč na večer...samozřejmě pokud má někdo PA RCF a podobně,tak za 500 korun zvučit nemůže, protože je to cca 10X dražší (a mnohonásobně kvalitnější), tak si přirozeně musí vzít více.
Jak tady jeden kolega zmínil-známosti, určitě když za mnou přijde někdo koho jsem v životě neviděl,tak mu nedám stejnou cenu jako někomu koho znám celý život, to dá rozum. Ono "kamarád" to vrátí nějak jinak, alkoholem, jídlem, někdy se stává že i dohodí nějakej kšeft...možná trošku přeháním ale je to tak. Taky známosti hodně dělají. Když nemáš známé, nemáš kšefty...a když máš vysokou cenu, tak se najde někdo jiný kdo dokáže zvučit za méně.
O tohmle se dá debatovat dlouho..předlouho a stejně se nic nezmění
Ldyby měla vziknou nějaká asociace,cech či odbor tak jsem zásadně proti...ti nahoře by zase z toho měli peníze a zase kdo by se rychle nezkamarádil s těma nahoře, tak nemá nic.
toť asi vše
Dobrou noc a hudbě zdar