Fórum

Česťa
08.01.2008 18:58
#33259 detail odpovědět

Když už je tady zmínka o tom,čím osazuje své boxy Behringer,tak nedávno za mnou byl kamarád,který si pořídil na basu box od této firmy se dvěma 10\\\" a nějakým patrně piezzem. Box napohled působí solidním zpracováním a velmi příznivou cenou (cca.6500Kč)což se s např.Trace Elliotem a jinými známými firmami nedá srovnat. Ten box nese i nápis Bugera TM,na netu jsem našel od této firmy pouze něco jako slušně vypadající kytarové aparáty. Nicméně jsme to \\\"kuchli\\\" a na světlo boží se ukázaly 10\\\" plecháče s poměrně malými magnety,ten \\\"výškáč\\\" raději nebudu popisovat,pouhý kus plastu. Zaráží mě,že tahle bedna je dimenzovaná na příkon 600W,což bych se neodvažoval do ní pustit,tak nevím,jaký příkon měl výrobce na mysli,ale výsledný zvuk (použil jsem hlavu Trace Elliot GP12-300W) nebyl úplně k zahození,ale tak max. na půlku. Ta Hubertem zmiňovaná levná Eminence se běžně ve značkových aparátech vyskytuje(jako zákaznické modely),takže bylo by i možné v případě spálení Bugery použít nějaký Sovereign?