Fórum
Jakub: To máš pravdu, to musí být bezva, když se svým koníčkem živíš. Doufám, že se toho jednou taky dočkám:-) Nechtěl bych se ale dočkat toho, že budu mít sice práci, která mě opravdu baví, ale na druhou stranu budu počítat pětikoruny a rozmýšlet kolik můžu koupit housek...
Navíc s tou motivací jak nastínil Hubert bych taky až tak uplně nesouhlasil. Těch pohledů může být daleko víc. Myslíš, že pokud ta pozice nebude dobře zaplacená, tak se o ní bude ucházet člověk co má nějaký rozumný stupen inteligence, znalostí a uvažování? Já bych spíš řek, že to bude pak lákat bud lidi co nemaj na výběr a prostě jen něco potřebujou (nepoužitelný) nebo lidi který vlastně ani moc pracovat nechtěj (nepoužitelný) nebo lidi co je to opravdu baví a možná jsou i inteligentní ale brzy zjistí že prostě potřebujou víc peněz a tohle si nemůžou dovolit (výhledově zbytečný). Nejsem žádnej personalista, ale více méně popisuju svoje zkušenosti. Dlouho jsme scháněli další kosntruktéry a buď jsem zkoušel zaučovat lidi co na to prostě neměli a museli odejít a nebo lidi co na to měli ale odešli samy kvůli tomu že majitel firmy je zkrátka nechtěl zaplatit.