Fórum

23.12.2007 21:04
#32668 detail odpovědět

To jsou fakt tristní příhody... taky jich pár přidám: když jsem jezdil s pražským METALLICA REVIVAL bandem, tak jsme obrazili takovejch 40 motosrazů kažbý léto. Jednou měl místní zvukař párák poctivě zakopanej a před pódiem poctivý železný bariéry. Leč nic platno: přijel jeden z oněch borců, kteří za největší hrdinství považují propálit skrznaskrz zadní pneumatiku za bůhví kolik tisíc, opřel přední kolo o bariéru, dal plnej...a neuvěřitelnou náhodou se mu podařilo prohrabat se právě na párák. Jindy někomu z ČB doslova proběhl ožralý týpek pracovištěm - Spirit Live letěl na zem (přičemž se prolomily dráhy 5 faderů), FX rack letěl na zem... a zrovna ten zvukař byl takovej sympatickej, pořádnej a akurátní týpek, všechno pěkně udělaný, kabeláž, cases...žádný chumáče drátů... No a do třetice jsem pro JESU dvakrát dělal silvestrovskou Lucernu. Tam mi po změnu o půlnoci přistál na monitoráku (Yamaha M3000 40ch) dělobuch - 5 cm krychle - se zapáleným doutnákem. No - stih jsem ho zahodit:-) Ale silvestra mezi lidma UŽ NIKDY!!!!! a za žádný peníze.