Fórum

21.12.2007 08:15
#32600 detail odpovědět

Chlapi brzděte:) Jasný, že Behringer je spíš zárukou problémů než vylepšením aparátu, ale zase na druhou stranu - když se ještě vyrábělo v Německu, tak to zas nebylo tak strašný. Je to otázka osobního vývoje - taky jsem tam začínal, protože jako jedni z mála nabízeli na webu návody ke všem zařízením, fotky ze všech stran a navíc ho v Čechách prodává skoro každý. Marketing mají prostě zvládnutý dobře, a tak se není čemu divit, že se to prodává i dnes, kdy já osobně už bych si nekoupil fakt nic. Škoda, že v Prodance není ani jeden odborník na marketing - nic ve zlém, ale tady se produkty propagují pořád spíš tak nějak "po lopatě" a většina nováčků na diskuzi končí poslána do kopru, za to co mají za aparát a ve které značky věří. Taky jsem si tím prošel:) Kdyby proces verbování nových zákazníků z řad hudebníků a začátečníků byl více "user friendly", možná, že by Behringerovců ubývalo rychleji:)

Ještě jedna poznámka k diskuzi posledních dnů: názorně se tady ukazuje, že zvuk není jen o zvuku jako takovém (což je samozřejmě), ale také o prestiži. Je sice super, že AMDčka možná hrajou na něco dobře, ale první ani druhá liga se s nima prostě dělat nedá, i kdyby byly zvukově lepší než bety;) Prestiž Omni je přímo ukázková, tak snad se časem Behr zařadí do stejné kategorie i v myšlení lidí a pak nebude co řešit.