Fórum

21.12.2007 06:41
#32599 detail odpovědět

to \\\\\\\\\\\\\\\"NO BEHRINGER\\\\\\\\\\\\\\\": Omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotkl. Uznej sám, že spolu máme (když nepočítám zájem zvučení) spolecnýho akorát to, že jsem ti prodal mix. Navíc jsem ti W-BINy pochválil. Udivuje mě, jaký rány z toho lezou. A jen abych to z aktuálnil. Ty kilomaxy jsem měl 4 a prodal jsem je na dvakrát během několika dní. Teď mám 4ks MT18SUB s LF18X400. Uliho mám v racku pořád ještě až moc, ale snažim se jako ještě nedávnej student do toho dávat každou korunu, co mám. Když jsem to kupoval, tak jsem o tom ješte nic nevěděl a byl jsem jestě mladej kluk a navíc jsem kolem neznal nikoho, kdo by mě zasvětil. Ještě jeden dodatek. Slyšel jsem pár akcí co si zvučil a nemůžu říct, že by to byl spatný zvuk. Co říkají o mě, to nevím, ale snažim se taky. Pořád je to jen můj koníček a milióny taky nemám.Jen dělám co se dá.

Pokud jde o tu anonimitu, tak stejně jako p.g. používám stále jeden nick, taky je to zkratka mého jména, sice anglicky, ale je a navíc asi tak anonimní nebudu, když si mě poznal. Webovou stránku ještě nemám a kdybych měl vypisovat, co mam za aparát a co v něm, tak bych tu akorát zabíral místo a asi by to ani nikoho moc nezajímalo. Jsem z malého města a teprve rok zaměstnaný a jen letos jsem nainvestoval do svého aparátu cca 160 tisíc a to více jak 90% u Prodancu. Každý to má jinak, ale každý nějak začínal nebo začíná. Každopádně si cením každé rady, která tu padne a potichu sleduju debaty. Až budu mít tolik zkušeností a co někteří, ať už anonimní nebo ne, co taky diskutujou, tak si dovolím někomu řít, že je něco spatně.

Omlouvám se všem, že sem se tak rozepsal. nějak mám po ránu promrzlé prsty, tak se snažím zahřát ;-)