Fórum
Ad DCX 2496: Presne tak po upgrade firmwaru to ide OK, ale nasiel som inu chybicku a ta ma serka asi viac. Ked tam toho pozapinas viac tak sa mi stalo to ze som to nechal cez poobedie zapnute a potom vecer idem hrat a volako som tam mal malo vysiek, vsetko nastavene ok a vysky nikde tak som tam musel na mixe prisolit +12 vysky aby sa to dalo pocuvat. Po akcii som len tak zo srandy vypol DCX-ko a zapol a zrazu vsetko OK aj vysky isli hned dobre. Posraty procesor asi to ma na zbernici chaos. A ozaj este jedna chyba ale to sa mi stalo len raz a neviem ci to bolo v tej rychlosti tym DCX-kom alebo CD-kom proste mi hrali basy ako keby boli odidene na jednej strane a potom na druhej veci to uz nespravilo a ani na tej co bola predtym. Proste ma uz ten Behringer ako znacka zacina srat. Jedina masinka co ide v pohode asi 8 rokov je MASTERKOM 4000, ale ta stala kedysi 990 DM a to uz bola cena na tu dobu. Takze ak mi to zacne robit dalej a viac tak to asi pojdem osobne otrieskat Ulimu o jeho Ultra Super Gebulu. A bude mat z tych nazvov co pouziva na hlave ULTRA velku Hrcu. Dufam, ze coskoro vybehne nieco normalne a nejaku normalnu cenu. Keby v Prodance zohnali BSS Omnidrive za nejakych 30-40 tak to idem hned setrit. Co uz.