Fórum
Tak už jsem díky Česťovi taky viděl ty "spotřebované" kmitačky...
Jen mne udivuje,že se pro 18palec nepoužívá materiál na former třeba hliník-jestli teda není nadobro v Humpolci...
Dokonce jsem si myslel,že se pro reprák kterej často hraje jen do 120Hz ani jinej materiál než nějakej AL a podobné kovy ani používat nebude..?
Pro subbas bych viděl aluminium spiš po všech stránkách výhodnější a taky ho leckdo na to používá,no ale nejsem konstruktér ani výrobce.
Má ten laminát nějaký výhody,kromě toho,že je lehčí?
A jen tak mne ještě napadlo,jestli alespoň třeba procesory na míru,i se zpětnou vazbou (jsou připojeny i k výkonovému výstupu zesilovače) dodávané výrobci přímo k,-podle typu reproboxu jako např.Nexo který bez procesoru hraje jako stará Delicie,nebo spíš ještě hůř umějí pochytat tyhle různé provozní zátěže a zabránit tak stavu repro na fotkách?
Tyhle procesory s jedním nastavením by snad mohly umět "vnímat" s nějakou časovou závislostí druh provozu ne?
Slyšel jsem i o reproduktorech které mají v nebo u cívky teplotní čidlo-je na tom něco pravdy?Vyrábí je někdo? To by byla asi taky jedna možnost jak předcházet zničení.
????????????????????????????????????????????????????
Má někdo nějaké info o tomhle?