Fórum
2 Pierre: Tebe sa to nepaci, ze sli tak s cenou dolu? Vsak ked ako distributor musis nakupit cez X dalsich nenasytnych vlkov a potom este aby aj tebe nieco z toho kvaplo musis zdvihnut cenu hore, tak sa necuduj ake boli ceny predtym, aleeeee sa konecne dostali dufam uz priamo k vyrobe a tak ostatne prirazky su fuc a ceny idu dole a obraty hore a potom daju aj im este cenu dole za odobrate kusy a je to a tak to ma byt. Ludia su stastny a aj dealer je stastny. Vid Prodance.
2 Hubert: Tak som sa opat dostal k tomu kvazi LA EV XLC127+ a trosku som to potestoval a vysledok je cca taky, ze este v horizontalnej rovine to pokryva ako tak koherentne okrem vyssich basov tie stoja za prd a musi tu jednu 12" tlacit naodraz aby to vobec stacilo k basom, ale ina je situacia v rovine vertikalnej: Pri 6 bedniach na strane je to dost hroza staci sa prejst zpredu do zadu a nestaci sa clovek divit ako sa to fazuje a meni. Asi to je podla toho nazvu ze Hydra co ma spolocne nieco s vodou a voda sa hybe :-) Mozno tak s 12 bednami by to bolo lepsie ale nechcelo sa nam to skladat na jednu stranu. Takze tak. Koncim so starym dobrym heslom nech zije V-Dosc a jemu podobne LA. Teraz skusame od LAudio basy a zatial to robi dobry dojem. V porovnani s EV basmi je to parada. Podotykam, ze su to 2x18" basy aj od EV aj od LA. Tos tak.