Fórum
No nahrávky 2 mikrofony se můžou používat za předpokladu:výborný orchestr,výborný sál.Ty nahrávky jsou,tuším ž e to točila firma Denon a jsou hodnoceny jako top.Jak jsem psal, pokud nema někdo prachy na monitry studiové , protože by ste mohli vědět že ve výborných studiích jsou vždy dva páry , pracovní pro blízky poslech a potom nějake velké soustavy , (genelec,jbl,dynaudio )Velice dobrá volba je akg k1000 pokud není místo a 200 tisíc za monitry . Z vlastní zkušenosti můžu říct, že jde podle toho namíchat a mastrovat zcela bez roblémů.Na alesisi sem měl výhrady proto jsem si zmíněné sluchátka pořídil.Jinak Mám možnost si výsledek mixu zkontrolovat na dynaudio cca kolem 200 000 za pár cd prehrávač TASCAM a zesák acuphase.Ten výsledek tam je.Proto říkám že nedoporučuji kupovat k 270 radeji k 501.
Huberte a jaký je tedy způsob ,ozkládání nástrojů do rostoru ,než panorámou a vhodným dozvukem,strašně by mě to zajímalo.Jinak je si třeba vzít v potaz nahrávky uznávaných firem EMI,PHILIPS,DECA,DEUTSCE GRAMOPHON atd.Ja mám i k 270 a podle toho opravdu namíchat nejde nic.Huberte tobě bych přál aby si měl možnosst někdy slyšet pořádný aparát a orchestr naživo,hodně by ti to pomohlo i při vývoji megatonů