Fórum
2 Igor: Mozno niecim pomozem. Porovnaval som priamo HD25 a HD280Pro. Druhe menovane boli zvukovym charakterom blizsie k takej tej "monitorovosti" a "hifi cistote" aku bezne predvadzaju napriklad spominane Beyerdynamiky (pocul som max 770). HD25 boli oproti 280pro zemitejsie a dynamickejsie...a vysky/vyssie stredy u nich boli znatelne horsie.. :-I ..osobne by som ale z tychto dvoch aj tak volil HD25 - zvuk bol pre mna taky "zaaazivnejsi" :-)
..vyrazny rozdiel bol v komforte - 280Pro sa daju "vydrzat nasadene" aj dlhsiu dobu (v tomto smere ma podla mna HD25 velky problem).
..porovnavat 280Pro s Beyerdynamic 770 si nedovolim - medzi posluchom jednych a druhych ubehlo par mesiacov a zroj/nahravky neboli tie iste.. :-)
Za skusku myslim stoja aj AudioTechniky - nedavno som sa dostal k stojanu s kompletnym sortimentom AT a z ATH-M50 som bol vyslovene nadsenyyy (aj ked tiez "monitor", ktore ja nemam moc rad). 8-)
..nuz a Senn HD600 - tie som mal kedysi nachvilku doma.. ..boli kradnute a mohol som ich kupit za par korun.. ..zial poctivost a serioznost vo mne (neviem preco) zvitazila a tak isli cloveku, ktoremu ich "povod" nevadil.. ..doteraz si za to nadaaavam.. 8-) ..lebo pocuvanie to bolo pekneeeee.. :-)))) Ci sa ale hodia na studio mixing netusim - je pravda, ze vsetky pesnicky na nich zneli naozaj velmi dobre (ale zle nahrate som ani nepustal) .-)
2pepan: Chalan, je taky problem zacat pouzivat velke pismena a ciarky?? ..kto ma po tebe tie pavety ludstit!? :-I