Fórum
to Pavel S:tak tohle téma "staré časy" mi přijde docela zajímavé,je skutečně pravda,co píše Petr V,já v jeho letech mastil s dechovkou (čtyři dědci),kteří přišli v poledne hrát svatbu a to měli za sebou už odehrané tři pohřby a pěknou špičku. Na dva "kompakty" od Wermony a "powermix" téže firmy klidně nastoupili na prostor cca 800 lidí,do mixu jel jen jeden mikrofon (tuším Shure 588 cosi) chlouba to aparátu,basa,dvomanuálové klapky taky od Wermony,technický zázrak té doby a s hity Riwer of Babylon,Hastrmane tatrmane apod. bourali akce neskutečným způsobem. Lidí bylo všude jako sraček,atmosféra,jaká se dnes už pomalu nevidí,nikdo neřešil nějaký zvuk a muzikant,to byl pán. Dědoušci byli samozřejmě sakra ostřílení harcovníci,klasifikaci již nepodléhající,dodnes si pamatuji,jak jeden z nich naprosto mistrovsky "od pasu" zahrál na altku sólo do "Želvy". Dostal jsem od nich tu nejlepší školu životem a disciplínu,která se mi nikdy neztratila a na jejich rady dávám v podstatě dodnes. Doba byla sice pod psa,ale i nějaké to kouzlo těch časů ve mě opravdu zůstalo a docela rád si na to zavzpomínám..:o)