Fórum
Honzo, fakt to začíná vypadat, že máš nějakej mindrák a chceš dělat dusno. Navážíš se zcela bezhlavě do lidí, kteří s Tebou zatím nechtějí nic zlého.. Ano, ing. Sekera, majitel celkem velkého aparátu a vývojář Megaton je našim zákazníkem. Absolutně to není to stejné, jako provozuje MD. To nechápeš? Ten rozdíl? Ono dělat frontmena importerovi je OPRAVDU něco zcela jiného, než jezdit s cajkama sám. Sekera u nás nechal hodně milionů a nikdy neokopíroval žádnou bednu..I za to, i za snahu kolem Megatonu si ho vážím. Na Tvoje pochechtávání při jednání o koupi A&H si dobře pamatuji. Snad Ti ho potom přivezla dcera z Anglie? KOLIK sis koupil předraženách Allenů od PMC? Proč se sereš do mě? Tím do mě myslím sebe, Huberta, Veroniku... Ty kecy, že s Tebou cloumá marketing taky neberu. Znám Tě , seš chtřejší.. Jinak je to zajímavá diskuze, to se fakt na výstavě nevidí. Případ Akropole jsem si prohrál sám. Věnoval jsem tomu málo času a zákazník si toho všimnul. Nic víc, nic míň. Možná Ty o pozadí víš víc. Byls blízko , už dlouhá léta tam za malý peníz pronajímáš aparát a proto Ti věří a nemuseli dlouho řešit. Ty řeči o PS15 si po Sobě znovu přečti a bude Ti to jasný!! Jinak Ti psaní jde moc pěkně. Neměl bys čas napsat nějaký test do Muzikusu nebo Musicstore? Můžeš si vybrat co by Tě zajímalo. Věc Ti půjčíme na přiměřenou dobu.