Fórum

26.11.2007 18:04
#31576 detail odpovědět

Takže už definitivně můj poslední příspěvek na tomto fóru, protože se svými názory tu opravdu nemám co dělat. Vůbec jsem netušil, co se může rozpoutat, když se ozve potrefená husa, protože já jsem nikoho nejmenoval a myslím kdybych si dal práci, tak bych našel i příspěvky jiných, které jsem tam četl a nemohu s nimi souhlasit. Nicméně se mi během dne ozvalo na mail několik lidí, kteří v podstatě sdílejí můj názor, akorát si nemyslí, že by se měl ventilovat věřejně.
Ten problém totiž myslím vůbec není o EAW, NEXU nebo RCF, ten problém je o ProDance a MusicData, proto teda egoproblém. Ono s filosofií „Jak může prestižní pražský klub vybavovat zařízením nějakej zvukař“ se těžko žije.
Vyčítáte MD, že vozí po republice kamion zařízení, které sama prodává. A není náhodou pravda, že pan ing. Sekera, který spolupracuje na vývoji Megatonu a zajišťuje pro PD servis má taky rental firmu a používá většinu zařízení, které prodává PD? Ono se to totiž na akcích daleko líp předvádí, než na prodejně a nebo přelidněné výstavě, že.
A co se týče dvojích cen. Není pravda , že PD dává svým zákazníkům rabaty v procentech podle obratu který u ní udělali? To prostě dělají všichni prodejci, protože je dost podstatný rozdíl když si někdo koupí bednu za 20tis a nebo aparát za 2mil. A není pravda, že když jsem před dvěma roky řešil nákup nového pultu AH tak nabídka byla taky dost rozdílná od ceny na krámě. Tomu se v dnešní době nadprodukce říká marketingová strategie a nebo cenová politika, jak chcete. Já jsem osobně rád, že na prodejnách už nejsou jednotné MOC výrobků TESLA a můžu si vybrat. A není náhodou ten parfém za 2500,- předraženej, když mají i za 450,-? Pokud , se kdokoli snaží vydělat peníze v rámci platných zákonů je to jeho právo a „jeho boj“.
A ještě jedno pokračování.