Fórum

26.11.2007 00:19
#31556 detail odpovědět

4 Pavel Vojta: Jestli se nemýlím, tak dV-DOSC to skutečně umožňuje (s velmi malými úhly samozřejmě) pro dosažení většího SPL u té části banánu, která hraje nejdál. Ale 100% si jist nejsem, musel bych se podívat do manuálu a teď se mi to fakt nechce hledat, byl jsem tři dny na šňůře a dneska v divadle... a padá mi hlava do klávesnice.
4 Hubert a Oplík: Mrzí mně, když vidím, že se do sebe pouští dva schopní, inteligentní a zkušení lidé, kterých si osobně vážím - nehroťte to. Na jedné straně chápu Hubertovo stanovisko - toto jsou jednou stránky OBCHODNÍ společností, která je provozuje se zcela legálním a chvályhodným záměrem maximalizovat SVŮJ zisk a SVOJE prodeje - nikoli Tomáše O. Na druhé straně toto fórum je skutečně jediné funkční odborné zvukařské forum, o kterém vím, a v možnosti ventilovat zde i problémy nebo zkušenosti, které se přímo netýkají zboží PRODANCE, je jeho velké a nesrovnatelné plus. Zůstaňte tak velkorysí, jako jste byli dosud - ctí Vás to, dáváte tím najevo vlastní důvěryhodnost , odlišuje Vás to od masy takéobchodníků, "kteří jediní mají to nejlepší zboží" a já věřím, že i ostatní zákazníci - uživatelé tohoto fóra to ocení.