Fórum

25.11.2007 22:59
#31549 detail odpovědět

Opět hodně vedle, já patřím k těm lidem, co ani žádnou televizi nemají a dívám se v ní pouze na motocyklové závody a to musím jít na návštěvu. Kde v tom příspěvku (z jiného dne, než jste uváděl) je napsáno, že myslím 15" ? Máte dojem, že opravdu to stojí na tom 15" ? Nečetl jste pozorně ostatní příspěvky, já jsem reagoval na jiný, kde byly uváděny nižší ceny, jeho autor pak myslím napsal, že to myslel bez DPH. Co a odkud vím o skutečných prodejních cenách Nexo je moje věc a rozhodně tady nebudu svoje zdroje vyzrazovat, o tom to ale vůbec původně nebylo. Můžete si být absolutně jistý, že pokud bychom o Nexo někdy projevili zájem, tak budeme mít nákupní ceny takové, o jakých se ani Vám nikdy nezdálo. Na hrubé pytle patří hrubé záplaty a já si klidně můžu dovolit být i arogantní, s tím nic nenaděláte. Kdybych se bál, že mne "každý jouda" snadno usvědčí ze lží, tak bych asi nebyl tak sebejistý. Kolegové Vám radí dobře, takhle to tady opravdu nejde a je potřeba být poněkud pokornější, aspoň zezačátku, já na lidi, za kterými je tady vidět hodně dobré práce, moc nevyskakuju, jsem jednak vděčný a jednak opatrný, mohl bych dopadnout podobně neslavně.