Fórum
Je teda fakt, že i spravedlivý prý hřeší sedmkrát denně a tady furt postrádám, že by se někomu povedlo mne při nějakém tom argumentačním hříchu přichytit, takže je mi to samotnému až divné. Určitě se musím mockrát mýlit, tak proč to někdo nenajde, takhle se nemám z čeho učit. Docela jsem se těšil, jak tady budete vysvětlovat tu funkci NX a já jak budu moci položit záludný dotaz, jestli je 100MIPS líp než 200MIPS a jestli je procesor 3x6 nebo 8x8 víc než 2x4 atd. a ono nic. Vertikální úhly v LA - taky nic. To bych se totiž rovnou zeptal, jestli má někdo z vás nějakou představu, jakými mechanickými prostředky Nexo docílilo přesnost nastavení 0,01 úhlového stupně.což je mnohem lepší, než špičkově zastřílená artilerie, jeden metr asi na šesti kilometrech a přesto to klidně píšou a ještě opakují v manuálu. Pravdu nejde "MÍT" ve smyslu vlastnit, ta se dá jenom hledat a nemyslím, že bych v tom byl nějaký zvlášť laxní. Ještě k těm číslům, s čím má kdo zkušenosti - za poslední dva roky jsme prodali přes 1 500 kusů beden značek EAW a RCF. Na trhu jsme několikanásobně déle a nejsou to jediné značky, které jsme prodávali a prodáváme a samozřejmě reprobedny nejsou ani zdaleka naše jediné zboží.