Fórum
Víte Huberte já jsem si teda nemyslel, že vás to tak dostane, ale když už tak jsem si dal chvilku práci a napíšu reakci na to co myslím tím bludy atd. Předně jsem nikde neventiloval, že ty bludy píšete vy, to je jen vaše sebestřednost. Tak teda některé omyly, které jste zveřejnil Vy: 15.11. píšete o PS 15 a jejím osazením komponenty B&C, to je polopravda protože driver je skutečně B&C a 15´ je PHL, nic proti tomu spousta firem používá repra od výrobců na zakázku(Martin,D&B,EAW),14.11. píšete o PS 15 a jejích kopiích že jsou z druhé vrátnice fabriky, která je vyrábí pro celý svět s různými nálepkami, Nexo vyrábí jen pro sebe a nyní v nové továrně kterou otevřelo nedávno u Paříže, 13.11. pokud bude BMW dobře mluvit o Mercedes tak patří jedné bance, to je způsob myšlení vlastní některým lidem u nás , ale západně od hranic to moc neplatí tam klidně vývojář L acoustic ocení skvěle vyřešený zvukovod Nexo Geo, 12.11. mě zcela neznámý Pepan píše, že to s Nexem a vašimi pupínkky cítí úplně stejně jako já, 12.11 zmiňujete ceny S2 105990,- a 118990,- to jste teda poptával S2 v MD jako kamarád a porovnával to s ceníkem, 30.10. použití se zesilovači s jinými gainy je možné, v manuálu pro NX 242, který je mimochodem na stránkách Nexa po zaregistrování přístupný a není vůbec nutné prokazovat loajalitu s firmou, je pouze doporučení, spousta firem používá i jiné amp(třeba QSC), a pak velmi arogantní reakce na příspěvek od Pavla z 29.9.06.
Tak tolik tedy konkrétní výhrady k vašim příspěvkům ostatní pisatele můj příspěvek do diskuse tolik nepopudil.
Jinak to na mě celé dělá dojem, že Vám nejvíc vadí předražení produktů Nexo, ale L acoustic, D&B, JBL i nakonec Martin myslím levnějí nejsou tak jsme asi pitomci, co vyhazují zbytečně peníze za značkové PAčka. Ještě, že ty prachy nejsou Vaše.
A tímto končím na Vašem FORU abych zbytečně nepopuzoval HOWG!!! a budu se věnovat bohulibějším zábavám, vždyť na horách je sníh a krásně a většinou tam nehraje žádná hudba.