Fórum

25.11.2007 19:19
#31520 detail odpovědět

PD186 jsme prodali velmi, velmi mnoho a asi těžko všechny skončily v kopiích SB1000 (originální reproduktor je navíc dost odlišný). Nedávno jsem tady psal, kolik se jenom za poslední dva roky prodalo 18" reproduktorů, vážně není nikdo schopný sledovat, kam všechny šly, musí jich být už tisíce, že je na naší scéně kromě originálů i dost kopií ledačeho je známá věc, ale já bych byl hodně uvážlivý v ukazování prstem. Praotcem Megatonu je již jistý pan Rife a pak cenová politika některých dovozců před deseti a více lety. Dvojími cenami jsem samozřejmě nemyslel ceny laku a koberce, případně ceny různě okovaných beden, to praktikujeme odjaživa sami a je to normální, chce to se líp orientovat v našem ceníku a nemůže k podobnému neporozumění dojít. Dvojí ceny jsou ceny pro kamarády a ceny v ceníku, případně velmi neúměrný rabat, případně zneužívání "akcí" k suplování téhož atd. Například Bartákův aparát EAW čítal podstatně víc reproduktorů (jen v jedné KF760 jich je šest) a ačkoli se nikdy nepoužíval žádný jednoúčelový a ještě zpětnovazební procesor, tak poruchovost není větší. Že se i náhradní díly na Nexo každý rozumný člověk snaží koupit především u nás, protože ceny přes Frantíky a MD jsou jinde, to jistě taky víte. U EAW a RCF není potřeba zastoupení obcházet, my máme malou marži na všem. Mít problém s chozením k nám nakupovat může mít jenom problémový člověk, protože obvykle lidi chodí tam, kde je dobrá nabídka a nezůstávají napojení jen na jednu firmu z mnoha a nestaví jí na svém webu oltáře. Jinak doufám, že pracujete s panem Mošnerem usilovně na tom seznamu MÝCH nepřesných informací o Nexo, bludů, polopravd a egoproblémů a budu mít již brzy možnost nad ním s Vámi polemizovat. Anebo napište, že jste to mysleli jen tak obecně, aby řeč nestála ...