Fórum

25.11.2007 18:48
#31518 detail odpovědět

No pěkné, já teda neznám žádnýho kamaráda z jihu Bobesse ani Jarina, nicméně jsem byl před pár lety u toho, kdy do Prodance přišel týpek od H. Dubna a kupoval 12ks PD 186 (že by klobouky na zimu) jinak skvělý repráky. To co píše Hubert o bednách který pro mě měřil je pravda je to asi 10let a v tý době jsem po něm chtěl návrh výhybky do bedny 15+1´, ke které mě inspirovala PS15 a která velmi nápadně připomíná bednu Megaton, to ještě v době mojí spolupráce s p. Teskou, takže bych vlastně mohl být považován za praotce Megatonu, ale nic za to nechci. Zesilovače Crest si myslím momentálně nejsou co bývaly a Crown mě nikdy neoslovil, takže bez komentáře. A jestli je Nexo předražené to ať posoudí ti, kteří si ho koupí-nekoupí. Heberte divil jste se dvojím cenám tak to už jsem vysvětlil.Do Prodance pravda chodím nakupovat a nemám s tím problém právě proto, že si myslím že lepší než konkurence je kooexistence tzn žít a nechat žít, je to daleko pozitivnější forma energie. A myslím že Nexo skutečně není zázrak, akorát že mi funguje a to je celé. To že je třeba mít k bedně procesor je jednak kvůli dorovnání kmitočtové charakteristiky, proto tam je jednoduchá výhybka(tzn. větší citlivost) ale hlavně je to kvůli ochraně repro a myslím, že se ty vydané peníze vrátí v podobě neřešení oprav reproduktorů. Ve svém Nexu jich mám celkem asi 60 a za dobu co to mám jsem musel řešit ČTYŘI opravy z toho dvě osmnáctky se roztrhali, když se mi vlivem velkého podpětí naloadoval setup na jinou konfiguraci beden.