Fórum
No tak mazec asi nebude, leda by se sem chtěli pánové Duben a Barták přijít nějak obhajovat, což jim možná nebude stát zato. Já vím, komu jsme a co prodali, naopak nevím, co pan Opl (mimochodem taky náš zákazník a jedny z prvních lepších beden, které jsem kdysi s B&C na MLSSA ladil, byly pro něj) někde slyšel posuzovat. Kdybych si měl vybrat mezi kopírováním EAW a Nexo, tak bych kopíroval Nexo, protože je to velmi snadné, do EAW bych se nepouštěl. Mám tady dokonce odlitky horen pro malou alfu, ale ta věc nestojí zato kopírovat (přesto nevylučuji, že to někdo dělal, nic na tom není). Podle mne sice Camco nepatří mezi první tři, ale zaznamenal jsem s potěšením, že tam pan Opl už neřadí ani Crown a Crest, což by jistě ještě před pár lety udělal. Zrovna tak bude za pár let zařazovat mezi těch prvních deset RCF, to je dneska už jasné. V podstatě si myslím, že tady ani nikdo nezkoušel moc namítat proti EAW, to by ze sebe dělal naprostého vola a pokud by pan Opl měl dojem, že jsem snad JÁ uváděl nějaké nepřesné údaje o Nexo, tak ho, podobně jako kdysi pana Mošnera, poprosím o upřesnění, které to byly. Pan Mošner dokázal jenom mlčet, případně se u toho usmívat, doufám, že to neskončí stejně. Já naprosto chápu, že musí všechny majitele Nexo a jejich potenciální i skutečné dealery hrozně nasrat, když napíšu, že je to předražené a že to nic zvláštního neumí, ale zkuste ARGUMENTOVAT proti těmto údajům, zkuste VYVRÁTIT, že v PS15 je jenom extremně promitivní výhybka, 15" s 3" cívkou a bez procesoru hraje hrozně, že ty povinné a málo schopné kontrolery to celé zbytečně prodražují, že je to všechno dělané především na maximální zisk a maximální "PŘIVÁZÁNÍ ZÁKAZNÍKA" k jedné firmě. RCF s aktivními bednami samozřejmě volí podobnou strategii, v aktivní bedně je všechno, ale porovnejte si ceny ! Po pravdě řečeno, mám každého plamenného obhájce Nexo v podezření, že je do nějakých kulturáků prodával za katalogové ceny a těch 10÷20% rabatu u nás je mu prostě málo.