Fórum
Pokračování. O tom, že by někdo kopíroval Nexo nevím, myslím si, že je s kopírováním obecně trochu problém, protože to může vypadat stejně, ale většinou to stejně nehraje a tak kolikráč musí mít člověk víc kopií aby to hrálo stejně a pak je možná lepší si za ty peníze koupit originál. Když jsem loni dělal Front Line Esembly, tak jsem už na to neměl aparát a taki jsem si půjčil EAW od Jesy a hrálo to pěkně a kapela i já jsme byli spokojený, tak se tolik neznačkujte a místo plivání síry si za dlohých večerů v létě opečte buř´ta a v zimě přečtěte nějakou náročnou literaturu faktu.Pokud jde o používání zesilovačů Camco Vortex, tak myslím, že v této době jsou na světě tři značky, které jasně vedou a to jsou podle abecedy Camco, LabGrupen a QSC. Co je platné, že klasický zesilovač podle mnohých hraje třeba na basech víc, když váží nekolikanásobně víc. A to je dneska hlavní problém, který řeší výrobci, a proto je myslím oblíbený JBL Vertec protože váži polovičku toho co Vdosc. Nechápu proč se řeší doporučené napěťové zesílení u kombinace NEXO-CAMCO, prostě to tak funguje aparát je ticho, nastavit jdou i jiné gainy, ale proč?
Doufám, že jsem nikoho tímto výlevem nezprudil, neměl jsem to vůbec v úmyslu a možná jsem se rozepsal troch víc než je zdrávo, no tak mi to odpusťte.
Pokud někdo bude mít nějaké dotazy na moje dlouholeté zkušenosti s Nexem a já budu schopen mu je zodpovědět, tak mi napište a nemusíme to ventilovat před celým světem.