Fórum
ad diskuze a výroky prodance týmu:
Všiml jsem si, že se tu zas poslední dobou hromadě příspěvky poukazující na údajnou neobjektivností této diskuze, že tu každý jen strašně chválí sortiment prodance a ostatní že jsou šunty apod. Že se tu některé značky radši ani nesmí vyslovovat jinak to spustí lavinu atd atd.
Já teda nevím, ale příde mi, že se tu nic takového neděje. To, že bude prodance ve 100% případů preferovat jen a pouze svoje výrobky je snad zcela normální a nikdo s mozkem se tomu přece nemůže divit?! Ale nikdy jsem si nevšiml, že by tu byli psaný neobjektivní věci, něco, co by nebylo podloženo argumentama, něco sprostého či nadávky vůbec, vše co zde bylo řečeno bylo podloženo argumentama, které v určitém okamžiku přestali vždycky nějací lidé vyvracet a naopak se sami uchýlili k trapným výpadům proti tomuto fóru. Proč se tohle děje? Proč neargumentuje taky když si myslíte že máte pravdu? Zatím tu bylo vždycky všecko řádně vysvětleno a je taky potřeba umět číst mezi řádky:
Jestliže sem přídu a zeptám se na výrobek "XY" a je mi zde řečeno že by mi v této kategorii nabídli výrobek "YX" - neznamená to, že výrobek na kterej jsem se ptal je shit. Znamená to ALTERNATIVU, samozřejmě že existujou jiný značky který jsou třeba stejně dobrý jako sortiment prodance ale už je zkrátka potřeba vybírat a vědět co člověk dělá..
Tak trochu míru tady a moc nezáviďte! ;o)