Fórum
2 Hubert: Vidim ze sa to tu konecne poriadne rozhybalo :-) a to stacilo iba trosku prilozit do pahreby reklamny trik typu viz nissie :-) Dufam, ze v dobrom, lebo tie informacie co pisete teraz su zaujimave asi pre vecsinu ludi. S tym XLC127+ som robil v cirkusovom stane 28m priemer a nie outdoor!, takze tam sa to dalo vydrzat, ale co vravi hubert s tou EQ tak ma skoro pravdu, ze to treba dost dvihat na vrchu a aj na 12"-ke vsak je tam iba jedna. A pravdu mas aj s tym akustickym tlakom, ze to nejako velmi nebije to je fakt no da sa to vyladit aj na celkom pocuvatelny system. No, tak presne to co hubert pise som zistil aj ja a to som mal ten system iba necele 2 dni v rukach, ale povedzte ako inac z toho Huberta vytiahneme tie prave info, ako nam tu prave prezentoval? Takze Huberte, Diky moc a tak dalej a nehnevaj sa, ze som tie EV tak chvalil, keby som ich nechvalil asi to nizzsie nenapises:-)
2 Srsto: Problem z elektrikou tam naozaj bol, vsak zhorela cela trafacka pre Zlate Piesky, no my sme, ako hlavny stage bezali potom na Markizacky 240kW generator a dohrali to v pohode aj so svetlami.
Ad: Production Pratner: Mne sa zda ze sa ubera trosku inym smerom, ako bol pred casmi a asi mu ide o kejhak a testuje to stylom WATT, Stereo...