Fórum

17.11.2007 14:32
#31290 detail odpovědět

martin77: prošel jsem si své příspěvky několik měsíců dozadu a nenašel jsem nic, co bych nazval "rozpoutáváním válek"; Kromě již zmíněného webu "zvuceni.kvalitne" nevím o tom, že bych někoho z okresních zvukařů někde stíral, a rozhodně není mým zvykem "sprostě urážet" - naopak se občas někoho zastanu, viz třeba www.mikesound.com. Obvykle také nechávám pod nickem kontak na email se svým jménem, protože nemám rád anonymitu internetu - může být, že jsem na to někde zapomněl. Pokud někdo "sprostě napadá" na webech lokálních zvukařů pod mým nickem, nevím o tom a nejsem to já. Pokud se týče případu "zvuceni.kvalitne" - nemám nic proti amatérům s amatérskými aparáty, ale ne pod tímto názvem - jak k tomu přijdou ti, kteří do svých doopravdy kvalitních aparatur nacpali desítky a stovky tisíc? Bohužel také už existuje v této branži cosi jako konkurenční boj... a bohužel v něm, zdá se mi, častěji vítězí ti, kteří to udělají levně, ačkoli špatně - čímž nutí ty, kteří to dělají "dobře a draho", aby šli na jejich nesmyslné ceny. To je jediné, co mám proti NĚKTERÝM zvukařům okresní ligy - a jediná urážka, kterou jsem proti nim kdy vznesl, byla: "klucí, jste blázni, když to děláte za tyhle peníze."