Fórum

28.09.2004 22:34
#3127 detail odpovědět

Ty rozměry a váhy si najdi, taky si najdi a pořádně přečti citlivosti. Velmi nerad polemizuji s nějakými průzkumy, kde nějaká nedefino vatelná skupina lidí "hlasuje" o nejlepším a nejhorším, aniž by to někdy měla v ruce. Přesně tahle debata tady už jednou byla i s odkazy na nějaké německé stránky, které už myslím mezitím zmizely, kde se na základě nějakého průzkumu "dokazovalo", že EAW je vlastně nejhorší firma na světě .-). Odpověděl jsem tenkrát tak, že vzhledem k tomu, jak nabíhala výroba a dodávky KF730, NAPROSTO NEMOHLA většina těch hlasujících slyšet nikdy žádnou KF730 na vlastní uši. Pro mne je to tímto skončené, diskutovat o tom, jestli patří EV stounům nebo stouni patří EV nebudu. Muzikanti vedia velké kulové. Kamarád mi teď přinesl kombo Marshall AVT50, že chrčí. Takovými věcmi se léta nezabývám a možná proto mne překvapilo, že koncový zesilovač je tvořený jedním švábem TDA 7293, přišroubovaným na kousku duralového plechu a 12" Celestion má tak malý magnet, jaký jsem snad v životě na 12" neviděl - asi 97mm. Má bohužel rozsypané vinutí, takže ho nemůžu proměřit, ale opravdu by mne zajímalo, co z toho mohli dostat. Bedna je z té nejubožejší podlahové dřevotřísky. Jak říkám, reklamu typu "hraj na to, na co hraje slavný xicht" dělat nebudu, hnusí se mi to a nebudu shánět a vypisovat všechny, kteří na EAW hrají nebo ho vlastní. Jako jednoduchou zkoušku si můžeš na každý rider, kde někdo požaduje to či ono, zkusit odpovědět "a co takhle KF750,850,760,730 rig ?" Kromě lidí smluvně vázaných k určitým firmám Ti každý odpoví, že ano, to je dobré...