Fórum
To nebyla reklama a jestli to jako reklamu pociťujete, tak jste ještě méně soudný, než jsem se do včerejška domníval. Přesto uznávám Vaši odvahu se sem pod podobné příspěvky podepisovat vlastním jménem, spousta lidí by to udělala a dělá spíš anonymně. Mně se rozsvítilo a začal jsem si Vás hledat na netu teprve po tom nesmyslném napadání práce firmy pana Bartáka, jakmile se v galerii objevily fotky z Lucerny. To jsem si totiž uvědomil, že úplně stejnými slovy asi před dvěma lety pan Vojta komentoval manuální zvedáky použité s KF730 tuším někde v Hradci, jediný rozdíl je v tom, že to jste mu ještě nesekundoval. Pak jsem si Vás našel na netu a pak jsem si Vás našel v naší databázi zákazníků. Pak jsem si vyhledal všechny Vaše příspěvky tady. Zkuste si to udělat sám, uvidíte jak vypadají napsané pěkně jeden za druhým. Pan Vojta tady občas někomu i poradí a občas je jeho příspěvek jenom nezaujatě odborný, občas se mnou atd. polemizuje a občas dělá MD reklamu. O Vás se to opravdu zatím říct nedá.