Fórum
Ahojte lidi, co tady občas sleduju za hlody, to se musí nechat..Asi o 5 stránek zpět sem se málem umlátil hlavou o stůl jak sem se smál. :-)) Když jsme u těch kopíí nestydím se za to že mám něco zkopírované. Osobně vlastním přes 11 let starý systém od HK-Audio. Udělal jsem si několik jeho kopii, proč ne že? Když to hraje a je to levně kopírovatelné.. Pokud někdo chce fotku není problém ji někam upnout. Ovšem když někdo chce dělat kopii tak ji má dělat alespoň pořádně. Škoda že nezbyly penízky na originální barvu... Dnes když zajdu do MD, a koukám že podobný systém stojí skoro stejně jak ten můj s původní cenou, dělá se mi špatně. Jen s tím rozdílem že u všech komponent systému je jaksi zmenšen objem. Proč ne říkám si.. Třeba technologie jde dopředu. Po pár simulacích v několika programech včetně poslední v MAPLE(pro zájemce můžu poslat skript s výpočty) ovšem docházím k závěru že ten nový systém má asi krapet přepočítané parametry.. Já nevím proč to v tuhle dobu řeším v době, kdy trh je zaplaven věcmi z tajwaj...Já nevím jestli se mi to zdá,ale mám pocit že většina firem před 10ti lety snad dělala věci i kvalitně...Jestli ne opravte mě...