Fórum

28.09.2004 10:01
#3115 detail odpovědět

Presne presne a este si musime uvedomit, ze sme na Slovensku a Cechach a myslim, ze to bude platit aj inde. Ved nie je tolko tych LA na okoli a aby stihali za ne zaplatit aj organizatori museli by tu ludia zarabat asi vomnoho viacej. Potom by kazdy mal nejaky Compact LA a bolo by vyriesene. KEBY! BOLI BY SME V NEBI! Minule som makal s Tucekom na Orange Disco TV na zlatych pieskoch a mali sme tam 6x EV XLC127+ na strane a 4 EV XSUB/f celkovo + 12x RCF 1018 a poviem vam, ze sme tam maturovali do rana do siedmej kym sme to vyladili, ako to ma byt. Samozrejme ze ten software co k tomu je bol dobry no ked realita bola ina. Stan priemer 28m cirkusovy od Cirkusu ALES a reziser tam porobil upravy a ked sme zistili ze sa tam vsetko meni jedna radost tak nas skoro drblo. Ono nastaveny LA na ten plac predtym a zrazu po novom ludia inde a zvuk inde... Teraz som zistil co je tych 10 stupnov vo vertikale. Tak presne je to to ked je bedna natocena urcitym smerom tak tam aj hra a pod nou je hluchota a s tym sme mali problem, lebo neboli vykryvacie bedne na predok s sirsim uhlom. A tak vsetko prekvacovat na bediach... Inac EV to ma super vymyslene s Flying to ide rychlo este ze sme mali motory na rampe:-) A potom to uz malo iny sound pomaly vsade rovnako to hralo a este aj na podiu. Nech mi nik netrvdi ze v uzavretom priestranstve kvazi stan bude za bednami skoro ticho, tak to by musel mat ten EV LA nie 120 stupnov v horizontale ale mozno 60 a platilo by to iba v otvorenom priestranstve. Vsak Soul II Soul spevacka spievala skoro bez odposluchu a este mi stale kazala uberat a ja som uz nemal co vsak spievala podla predneho LA. Tos tak a original presety na DX38-ke stali vtedy za dve veci. Asi boli nastavene na live koncert to by som tak zozral. Tak to je moj postreh s LA EV XLC127+:-) Ale chcel by som ho lezie z toho prijemny sound, ked sa to krvopotne naladi a nauci s tym robit myslim s Flying a potom to uz je rutina.