Fórum

fagot
14.11.2007 17:27
#31134 detail odpovědět

Mňo, tak nevím, možná u píva bych hodil do placu něco o nevyučeným traktoristovi, asi bych riskoval pár facek.

Ale je to nutný tady ? Většina má (asi) maturitu, vejšku. No a co ?

Čeština tomu mnohdy neodpovídá, propíraj se stejný malichernosti jako v tý hospodě s traktoristou, kterej řeší velikost korby, politiku, hokej a hmotnost uvádí zásadně jen v metrácích. No a co ?

Nedělil bych lidi - zkoušeli to před náma komouši, před nima náckové, ještě před tím dnes tak obdivovaní američani vyhladili indiány....

Země je prostě krásný místo pro život a jestli chce traktorista Jarda zazvučit, tak ať zazvučí co chce a kdy chce.

I když nám to bude hrát líp, tak "chlapi v hospodě říkali, že Jarda je prostě machr" a budou si mlít svoji. No a co ?

Celej den jsem se těšil, jak mně někdo polituje, že musím udělat akci se dvěma satelitama a jen jedním subem.
Dokonce jsem se bláhově domníval, že dostanu radu jak na to.

Věřte mi, že znám (nejspíš výborně) ohmův zákon, kirhofovy zákony, umím spočítat impedanci, vím co je bifilární vinutí, z čeho je složená a jak funguje hexoda, jak fungujou zatemňovací impulzy, teorii šíření jsem vždy zvládal nejhůř na dvojku. Vím jak maká CPU, GNU, C-GNU, RAM, DRAM, DDR, pamatuju NDR a kudy na karburátor v trabantovi.

Ale zaboha si neumím spočítat, jak ty bedny postavit a zapojit a tak si připadám jako blbec....

Sorry za obsáhlej příspěvek, ale už jsem takovej.