Fórum

14.11.2007 00:02
#31102 detail odpovědět

To není žádná narážka, ale citace a jistě poznáš, že ne z Tebe :-) Jinak jsem rád, žes to našel sám a ušetřil mi tak nutnost znovu pročítat Vaše manuály nebo nějaké obvinění, že si vymýšlím. Pokud se zde skutečně pohybují jakési sestavy PS15 "z Německa nebo ze Švédska", tak to třeba jsou bedny starší než sedm let a tudíž se jich to snadno může týkat. Je to pro mne pochopitelně absolutní trivialita a všiml jsem si toho jenom náhodou a domníval jsem se pak, že možná jsem měřil bednu bez kompenzace a proto to tak špatně dopadlo. Jinak bych si to rozhodně ani neměl šanci zapamatovat, mám vlastních papírů přes hlavu, tak budu jenom rád, když se Vaši zákazníci budou obracet s žádostí o pomoc k Vám. Nesoulad mezi dojmem a faktem je normální věc, fakta jsou T-S parametry osazených repro (jsou to mírně upravené 12HPL76), objemy komor, jejich ladění. Vlastně bych ani dál nic měřit nemusel, simulace celkem sedí, ale i tak měřím a zatím jsem žádnou díru do teorie bandpassů neudělal, takže slavný nebudu. CD12 nějak hraje, za ty peníze (myšleno s nutným ansámblem zesilovačů a kontrolerů) dost málo. Jestli se to někomu zdá být dostatečné, je čistě psychologická záležitost, někdo jiný by se zase z té sumy a výsledku třeba zbláznil vzteky .-)