Fórum

13.11.2007 23:43
#31099 detail odpovědět

Aha, to je ale trochu jinak. Pokud se ti nechce hledat tak rád informace poskytnu nebo je sám najdeš na straně 9 manuálu k PS serii. Do PS15 by kdysi doplněna impedanční kompenzace a tento PCB se dá objednat jako ND pro starší boxy z důvodů kompatibility s kontrolery řady MKII a NX24x. T.O. dováží Nexo cca. od roku 2000 a s PS15 bez kompenzace jsem se nikdy nesetkal.
Zeck si pamatuji poměrně dobře s "Focusy" jsem strávil několik let a osobně se znám s lidmi z tehdejší firmy a dokonce dodnes některé vídám. V MD není až tak velká migrace lidí a najde se tam takových pamětníků více.
Proč neustále narážím na to měření je z mého pohledu naprostý nesoulad Tvých měření a mých letitých zkušeností např. s CD12 která je-li použita tak jak být použita má a k čemu je určena odvádí podle mého názoru výbornou práci.
Nevím pro koho je určena poznámka o pár zkušenostech já s touto technikou trávím cca 150 dní v roce o začátku co ji T.O. začel dovážet...

P.S. pokud má někdo problémy se dopracovat k jakékoliv informaci o Nexo klidně pište rád odpovím přestože o tom nevím tolik jak Hubert
:-)