Fórum
Zajímavá debata. Nevím, jak jsi to Pepane myslel s S2, cituji: "...na čtyři kousky potřebuji 1 zesík a procesor" - pokud vím, v S2 jsou dvě 6ohmové 18" paralelně, takže výsledná impedance je 3ohmy. Ani pokud uvažuješ CAMCO Vortex6, rozhodně tedy nepověsíš dvě S2 na kanál. Kromě toho doporučuji se podívat, v jakém kmitočtové oblasti je S2 v továrních presetech oddělena - někdy hraje jen v pásmu 30-65 Hz, tedy opravdu extrémně hluboko. Narozdíl od Tebe jsem na systémy s S2 osobně zvučil tak 50x, (Abaton, Akropolis, Hlavsa, občas nějaký ten festival), je to rozhodně vynikající sub (samozřejmě ve spojení s špičkovým zesilovačem a NX242, jinak to nemá cenu posuzovat), ale nevím, jak by dopadla jeho integrace do jiného systému než zase NEXO. Výrobci se většinou snaží optimalizovat svoje komponenty k sobě navzájem, takže bych se asi držel spíš jedné značky - i když už jsem se setkal s německou rentálkou, která k V-DOSCu používá suby Martin WSX. Co se týče ceny, nikdy jsem se nedobral toho, za kolik bych to NEXO opravdu dostal (asi to bude tím, že Tomáš Ouředníček stejně ví, že na něj nemám :-DDD) takže nemohu srovnávat.