Fórum
Pánové, pokud na dvou různých akcích slyším dva různé aparáty s různými zvukaři, tak je iluzí se domnívat, že jsem rozeznal, jak hrají suby. S měřením to nemá absolutně co do činění a jestli vás sere, že odmítám sypat z rukávu soudy o tom, jak co hraje, aniž bych to skutečně POROVNAL, tak jste si prostě jinde zvykli na jiné standardy "hodnocení". Vybírejte si bedny jak chcete, ale něco jiného je fakt a něco jiného je dojem a je jedno, jestli blbě poslouchám nebo blbě měřím nebo blbě vyhodnocuji obojí. Já bych jako naprosto mezní pro podobné hodnocení bral situaci, kdy by jeden z Vás na oboje SÁM HRÁL za jinak porovnatelných podmínek a PAK MĚL DOJEM, že je něco pro něj vhodnější. Jinak je to ale dost o ničem a platí, co jsem napsal - změna něčeho úplně jiného než subů by mohla dopadnout opačně. Já se DOMNÍVÁM, že podstatně dražší bedna a ještě bez zesilovačů atd. by měla hrát líp, ale dokázáno to zatím jaksi není. Kromě toho hypotetických kupců, co jim "nezáleží na penězích" jsou plné diskuze, ale v krámech na ně narazíte jenom velmi zřídka a obvykle to jsou Rusové :-)))