Fórum
Vtip je právě v tom, do jaké míry jsou ty vlastnosti reálné a skutečně vhodné pro stavbu kvalitní profesionální bedny. Pokud vím, tak naprostá většina výrobců první ligy nenakupuje žádné "line array tauglich" drivery, nýbrž používá drivery běžné a sama se stará o to, aby to čelo vlny, opouštějící jejich bednu, bylo v celém rozsahu kmitočtů rozumně tvarované. A tu zmínku o kopírování původního řešení firmy L-acoustics jsem myslel vážně, protože to je opravdu jednoduché až primitivní a přitom funkční řešení převodu kruhového výstupu z driveru na štěrbinu - druhá polovina je v podstatě totéž, co je vidět v každém slot tweeteru. Ta věc od BMS je pokud vím jenom nouzové řešení, které nabízejí jako náhradu za dosud vyvíjený páskový tweeter nebo co. Je to prostě tak, že každý si chce alespoň trochu ukousnout z toho nového koláče a tak každý výrobce reproduktorů bude mít cukání na něco napsat, že je to pro L.A. a každý výrobce beden bude nějaký smolit. Určitě i Cimbala se na to chystá, možná že i Maděra, Dlábik a Lohonka nás něčím oblaží. Já jsem už musel odpovídat na desítky dotazů, kdy bude taky nějaký od Megatonu...