Fórum

Česťa
07.11.2007 17:32
#30833 detail odpovědět

To máš asi Huberte pravdu,já se o tyhle boxy nikdy nezajímal do detailu,jen se mi v šuškandě doneslo,že jsou osazeny RCF reproduktory,nic víc.Ta kapela je má počítám tak max.ctyři roky a k nim má jěště suby SWA1801. Je to docela slušný aparát a mě se fakt líbí,jak to hraje,jen nosit bych to nechtěl a měl bych snad jen výhradu co se brilance zpěvu týče,ale to záleží na jejich nastavení,alespoň si to myslím. Každý má na zvuk jiný názor. Naproti tomu letos v lednu nás zvučil v Brně nějaký zvukař z Č.Budějovic,jméno už nevím a údajně tam má nějaké hudebniny. Tvrdil,že těchto sestav se u něj v "původním" osazení prodalo dost a byly bez problémů,pak si někdo objednal další a ty se prý všechny vrátily,tak to řekl doslovně,ale co je na tom pravdy nevím. A to není jediný případ,jen jak jsem nakoupil,tak prodávám,když už je o tom řeč. Smozřejmě s Tebou souhlasím,že jsem viděl hrát většinou rádoby kapely na neskutečné šroty,stlučené doslova hřebíkama a s honosnou samolepkou JBL a pod.zvláště kytarových aparátů "Marshall" je u nás možná víc,než originálů v Evropě:o)))a nejsmutnější je na tom to,že lid neznalý přečte nápis,nerozezná samodomo a nešťastnou firmu,která to ani netuší odsoudí. A tohle mě upřímně docela sere.