Fórum
Tak to by mne taky zajímalo, některé věci jsem objednal snad už třikrát a ještě nemám ani vzorek, ale s 6TR4A je to o fous lepší, já tady ještě stále mám jeden pár v krabici od doby, kdy jsem je měřil, takže stačí se jenom v Praze připomenout a můžou si ho odvézt a prodat. Kdyby se to tady objevilo do 19.00, tak už jsem jim ho dneska dal :-( Odhaduji, že LF18X400 je celkem spokojený v tom MT18Sub, ale je to svými parametry i provedením poměrně univerzální 18" a bude slušně fungovat i jinde a asi se tak i používá, rozhodně si nemyslím, že by všechny u nás prodané kusy skončily v jednom typu bedny. Spolehlivý rozhodně je, ale to se dá říct i o spoustě jiných, tady je to jenom podepřené podstatně větším a relevantnějším vzorkem, než třeba u L18P300, o kterém taky nijak nepochybuju, má z minula výbornou pověst, ale sami jsme jich ani zdaleka tolik neprodali, takže spíš jenom opravuju ty staré vysloužilé kusy :-) Já nic podobného neprovozuju a nikoho z vydřidušství nepodezírám, v podstatě mne to mimo náš vlastní obor ani moc nezajímá, předpokládám, že se o určitý typ spravedlnosti stará trh a nechal jsem to tady prostě jako tu ilustraci, bylo řečeno nejprve A, B k tomu patří a teď dokonce C. Pro provozovatele podobného zařízení jsou nejdůležitější lidi, hlavně návštěvníci, pak taky trochu kvalitní personál, protože jinak má "Hospodu na mýtince". Aby obojí mohlo vůbec existovat, tak musí nejdřív vzniknout nějaký důvod, aby se zvedli od televize a lahvového piva a šli někam zaplatiti to vstupné a vyšší cenu za chlast a tím důvodem může být (kromě vidiny nějakého sexu, chuti si zařvat GÓÓL anebo pokecat), taky muzika. Proto mi ten poměr mezi nabízenými pěti stovkami za večer a pěti stovkami kapacity barů přišel jako pozoruhodný. Je jasné, že dokud se lidi nenaučí chodit v dostatečném počtu, tak je situace trochu jiná a zaplaťpánbu za každou úspěšně proběhlou akci. Znám i případ hospodského, kterého to prostě baví a klidně na koncertech prodělá.