Fórum
4 DŠ: jestli opravdu spěcháš, tak italská firma ILME vyrábí konektory identického typu jako je Wieland, kryty jsou určitě záměnné, prodejcem je firma SVK, která má kanceláře v Praze v objektu Tesly Hloubětín a lze si díly objednat i na dobírku. Koukni na www.ilme.cz nebo www.svk.cz. Doufám, že mne v Prodance neukamenují.
4 Pavel: ad lezení Prodance do prdele, jaks to nazval: nemůžu za to, ze v Prodance DJ technice rozumí a stáhli pod sebe tři dobré značky; to je asi jako bys mi nadával, že rektoskopuju Disku, když napíšu, že nejlepší zvukové karty koupíš tam - bodejť ne, když zastupují pomalu všechny firmy, co v této oblasti něco znamenají. Co se týče Vestaxu, pracoval jsem před časem pro Citrone Music (německý velkoobchod, něco jako Steinigke a pod.) a můžu jen citovat slova managera Günthera Sonderwalda: "Prodali jsme 1000 přístrojů Vestax a zadělali si na 1000 problémů" - záručních oprav byla neskutečná záplava. Od té doby se možná vylepšili.
4 Jarda: mám teď na stole NAV240, jestli jsi z Prahy, můžeme zkusit srovnání s Tvou 360, ale skoro bych tipoval, že máš možná vadný kus?
4 MTJ: to rýpnutí s češtinou bylo spíš z legrace, sám zírám, co jsem vyvolal za bouři. Škoda že mně máš za idiota, co nemá k tématu co říct - já tebe ne. Ale myslet si můžeš co chceš, to je Tvoje právo...:-)