Fórum
Těch 14 dní bylo samozdřejmě jen jako vzor. Co mám zkušenosti s tím od jiných kytarystů, tak někteří to měli po roce už více než dvakrát na reklamačce, prostě to přestalo hrát. Ale hlavní problém je způsobený nevím jestli tím, že se to nějak vyhřeje, nebo tam maj lampy s přesností strmosti na %, ale po cca 2-5 měs. to ztrácí dinamiku začíná v tom uhnívat ton atd... Já jsem nedávno ztrávyl okolo 100hodin na kompletním přeďelávání výročního modelu 30 Anniversary. Zvukově i pohodlností hry to byl výbornej stroj, je to celolampa akorád řízená mikroprocesorem. A marshall tam měl tolik výrobních chyb(hlevně ve zdroji), že to nešlo ani už opravit. Koukněte na schema na net. Takže jsem vypáral elektroniku a předělával. Nejhorší bylo trápení s efektovou smyčkou, která byla původně z OZ. Zkoušel jsem několik zapojeních,spoustu úprav a až asi 28 verze si sedla tak pekně, že už to bylo ono! Pak jsem dal nové lampy EH z Gesu a oni asi po hodině odešly. Dal jsem tam spátky made in china a hraje to bezproblémů, akorád s těma novejma to bylo ve všem lepší. Budu muset kontaktovat Sendyho a žádat o radu...