Fórum
lajcik
Já v Polsku s kapelou jsem tak často, že tato skutečnost se mi stala hlavním příjmem. Sjezdili jsme celé PL asi už 350 hrami. Tvůj poznatek mohu doplnit, že tento národ se kultuře věnuje velkou měrou. Měl jsi smůlu, že jsi narazil na špatného zvukaře, (možná štěstí, že jsi se mohl alespoň blýsknout), ale všude jsou špatní a dobří. V mnoha případech si užíváme silně profesionální techniky a obsluhy. Občas ale na menších obcích jsou místní slavnosti vůbec technickým zázrakem, že to dokonce produkuje nějaký zvuk (zážitek- sejmuté klávesy GEM Genesis bezdrátovým.mikr. PGX z reproduktoru keyboardu!!!). Ve většině případů jsme si velmi rychle zvykli již před 10lety na suprové zboží a několikatisícové obecenstvo. Doma to bylo na nižší úrovni. Všímám si ale, že se u nás situace velmi rapidně na hudebních akcích mění. Každopádně takovéto užívání si hudebních, společenských, městských a jiných slavností v Polsku jde ruku v ruce i s velkým užíváním alkoholu. Tak nějak to připomíná ruské pijany. Každopádně se z toho taky těšíme, protože nám to dává možnost práce a zábavy současně. Dal jsem možnost i několika kapelám vystoupit v PL a myslím, že si to taky užívali. Měl jsi jen pecha na hlupce. Doufám, že jsi si užil i výborných silnic napříč Polskem ((. Než by spravili silnice, raději uspořádají za ty prachy mejdan. A to je pro muzikanty fajn )).