Fórum
Jo, taky jsem znal dost lidí, co ohromně doporučovali Beymy. Polovina z nich byli Moraváci, kteří v životě o jiných driverech neslyšeli (jo, ještě tak JBL) a už je to asi tak deset let. Ale jestli chceš, tak se klidně vydej proti proudu času, potom ale opravdu jsi tady anachronismus a budeš se muset spolehnout na služby těch, co je prodávají/doporučují. CP850Nd znám asi tak deset let (objevily se tenkrát v nových EAW KF750/755) a myslím, že tuhle chybu už EAW nikdy v žádném modelu neopakovalo, oni tam potřebovali co nejmenší vnější průměr a tak neměli moc na výběr, ale výsledkem byly neuvěřitelné zdvihy EQ na výškách, nevím, jestli jsi někdy viděl nějaké skutečné měření, ale ten driver nad 10kHz padá i pod 100dB. Taková věc už NIKDY nemá šanci hrát opravdu dobře. Doufám jsem vyplnil očekávání, že Beymu nepochválím a přitom jsem moc nenudil. Koho technické detaily nezajímají nebo jim nerozumí, tak si může jenom udělat další čárku, za správný odhad :-))) Ona řeč se mluví, voda teče, asi jako s tím neexistujícím DANem. Předpokládám, že taky hraje spousta "Megatonů", které nemají se mnou ani firmou vůbec nic společného.