Fórum

EVO
22.10.2007 20:39
#30308 detail odpovědět

4michal: asi jsem to špatně napsal, zvuk z Denonu bude určitě lepší než z pioneeru, ale zvuk EFEKTÚ se mi zdál špatný, resp. takový nijaký, i na max. málo hlasitý a takový "bez kýženého efektu", zkrátka a dobře na mě zanechala efektová jednotka podprůměrný dojem. Spíše mě zarazilo že jsem ihned pochopil ovládání, kteří všichni v recenzích na netu hodnotí jako špatné a nepohodlné. Mě se zdálo pochopitelné a snadno použitelné. Holt, je to subjektivní... :o)

Jinak děkuji za názor ke kvalitě zvuku ovlivněné závislé na použitém mixpultu, určitě s Vámi souhlasím co se týče přímého porovnávání a nedát na "paměť", to je pochopitelné s ohledem na to že se jedná o profi výrobky.
Co mě překvapilo je Vaše odpověď. Vím že opěvovaný pioneer zdaleka nemá nějak extra špičkový zvuk, myslel jsem však, že je to patrné až při zbytečně vysokém zkreslení a hnaní moc do červenejch. Určitě bych netipoval že bude zkreslení zvuku patrné na popsané sestavě, např. té řadě ARTxxx. Zajímavé. Další věc, překvapuje mě, že špatně hodnotíte aj "novinku" djm800, myslel jsem, že ta je zvukem zas o kategorii dál, pochopitelně, porovnávat ji s xonem92 bych asi nechtěl, ale...