Fórum

22.10.2007 19:33
#30303 detail odpovědět

Sluchadla: Prihodil by som jeden tip: Sony MDR-V6 - je to vybehnuty model, momentalne nahradeny typom MDR-7506. Druhy menovany som dlhodobejsie testoval a bol som nesmierne spokojny (akurat ta cena (blizka HD25)). :-/
Po dlhsom zhanani informacii (aj tu) a zistovani, nakolko sa zvuk noveho modelu lisi od starsieho, som s kolegom jedny V6-tky zakupil a skoncilo to tak, ze momenatlne uz objednavame 3ti kus! :-) Slovenske ani Ceske zastupenie ProSony tento model uz nema, takze je sa treba kuknut po zahranicnom nete.. ..s kludnym svedomim mozem povedat, ze za cca 1500-2000Sk (kolko to teraz stoji) sa nic lepsie kupit neda! Ak je zaujem mozem popisat blizsie - v skratke: mechanika velmi slusna (kovove klby!), zvuk taky "celopasmovy" s razantnou reprodukciou spodnej oktavy (niekomu moze aj vadit), dynamika celkom prekvapiva - ziadne "usustane nemastne-neslane hifi"!
..a este upozornujem, ze v ziadnom pripade neradno V6 / 7506 porovnavat so Sony djskou radou - ta je niekde uplne inde aj zvukovo aj prevedenim (samozrejme v oboch parametroch vyrazne horsia).