Fórum
4E.Lec: ta cena x:one 42 je podle mě optimální, vždyť kolem 30tis. stojí 62! Myslím že 32 je už za zenitem a máš pravdu, já bych gainy nahoře taky nechtěl. Už jenom proto že jde o zvyk a někdy si třeba na Tvém mixu zahrajou kámoši nebo naopak Ty budeš hrát na jinym mixu jinde. Upřímně - 32 bych fakt nekupoval :-(
Zato ta 42 vypadá fakt velmi dobře, věřím že bude super kvalitní jak po zvukové stránce tak po stránce výdrže. Osobně se mi moc líbí a sám po ní pokukuju, i když to neni nejlevnější.
Rane Empath je naprosto vynikající mixák ale fakt pro hopery, šavle a především cross jdou AŽ MOC snadno a osobně mi to nevyhovovalo. Co se týče Denonu DNX1500, tenhle mix jsem chtěl a docela ho podporoval, bohužel do té doby než jsem si ho vyzkoušel. Ovládací tlačítka jsou opravdu DĚSNÁ a především mi nevyhovovali efekty na které jsem se u něj fakt těšil, nevadilo mi ani tak to ovládání jako spíš zvuk, podle mě zněli fakt hrozně, zlatá DJM600!
Co se týče kvality zvuku, myslíte někdo, že je reálné poznat třeba na 10KW zvuku rozdíly v kvalitě zvuku způsobené mixpultem? (Nemluvim o porovnání Rodec vs Behringer aby sme si rozuměli, mluvím např. opravdu o Pioneer vs Allen a Heat apod.) Chápu na velkých aparatůrách, ale podle mě na malym systémku přece neni možný moc poznat. Mluvim o nějakym rozumnym použití, ne o tom, kdy vám neustále svítí i ta poslední červená dioda! :-)