Fórum
Prošel jsem si to trochu zpátky a myslím, že jsme to už probírali někdy na jaře: "Dobrý den, chci zakoupit nějaké reprosoustavy(pasivní).Mám zesilovače Crown XTI 2000(hi,mid) a XTI 4000(bas),vyhýbka dbx DriveRack PA.Múžete mi něco prosím doporučit. Jsme kapela hrající s hudebními podklady kytarou a zpěvy.Díky za tipy.Nedávno jsem zkoušel JBL MRX500,ale zdálo se mi to pořád příliš "tvrdé".Používáme zatím Behringer 1220,1820,jsou celkem rovný,ale s těma vejškama je problém(po 10 metrech je jako kdyby "po zvuku").Hrajeme akce max. s kapacitou do 500 lidí.Díky za připomínky.Martin " Jestli ještě stále máš ten XTI4000 a ještě stále funguje, tak je opravdu na čase, abys k němu dal taky nějaké opravdové reproduktory. Eshop je tady nahoře, nějaké tipy jsi už dostal. Věř mi, že Ti bez behringerovských beden bude líp. Nedělal jsem si žádnou srandu, když jsem tady nedávno napsal, že prodáváme 18" reproduktory a jimi osazené bedny po stovkách ročně, za poslední dva roky to opravdu udělalo asi tisíc kusů. Tipnul bych, že už to tedy došlo skoro všem, nemusíš být nutně poslední :-)