Fórum
Hubert ma v podstate predbehol s odpoveďou :-)) Martine, netreba sa hneď čudovať nad pripomienkami o zvučných firmách ako je napr. JBL (teda pomaly bola), pretože iba Tí čo s ňou mali dočinenia a porovnávali ich výrobky s inou značkou Ti naozaj povedia o čo tu ide. Zdá sa mi ako keby si mal tak trošku, bez urážky samozrejme, klapky na očiach a špunty v ušiach, keď si to nechceš pripustiť, že tá doba je už dávno preč a tie firmy žijú už iba z dobrého mena z minulosti a tak trošku ho zneužívajú a Ty sám tomu veríš a možno si to ani nemal v rukách, ale vravíš, to predsa musí byť super lebo to je JBL a sám napr. tvrdíš, že 18sound sú dobré repro. Prečoby neboli, sú, ale sú JBL lepšie, alebo nie, teraz si odpovedz. Samozrejme treba všetko vzťahovať napr. k cene, váhe, rozmerom atď. A zrazu Ti vychádzajú úplne iné fakty a skúsenosti. Takže ak si v podstate nováčik, tak sa nečudujem, lebo na všetko čo sa tu popísalo určite aj Ty prídeš a pochopíš o čom tu stále dookola melieme. ( Hruza ma zase sprdne, že točím kolotoč a tak už naozaj končím s touto témou, dobrú noc :-))