Fórum
2 martin: A ešte otázka: Aspoň to čo si nám prezradil vlastníš, alebo máš k tomu prístup, lebo to sú dve rôzne veci. Aj ja nevlastním kudo, ale mám k nemu prístup a pracujem s ním, keď by som potreboval mám ho a tak isto skoro všetko na čo si len spomenieš, takže vlastne mám všetky procesory, mikrofóny, bedne, pulty a čojaviem čo ešte čo sa dá požičať, ale na čo by mi to bolo? Máme iba to čo nám treba a keď nemáme tak si to na jednu dve akcie vypožičiame, ale nerobíme z toho nejaké haló čo vlastne máme. BSS, AUDIX, SM81, M 3000 atď. nič neznamená pretože až to čo výchádza z toho BSS ďalej je dôležité ako je to pri reťazi, že najslabšie ohnivko robí výslednú silu reťaze a to my nevieme posúdiť, keďže sa tu bavíme o fantómových bedniach a zázračných 18" čo sa kŕmia špičkami 1800W. Ja to už vzdávam, nech máš čo chceš, hlavne že si spokojný a vieš to nastaviť, takže rady tohto fóra sú asi zbytočné. (vlastne rady zatiaľ ani nie, lebo nemáme o čom radiť, keď je tu všetko tajné) Pekný neskorý večer.