Fórum
Aj v DCX 2496 sú prevodníky AKM a DSP je SHARC, ale tam je na celú výhybku iba jeden SHARC, kdežto napr. v LAKE Contour sú na kanál tuším 2ks. A nie sú všetko len prevodníky, lebo aj tie čo sú v dcx sú v podstate dobré, iba tam nie je najlepšie spravený oscilátor a hlavne veci okolo nich (kondíky a blokovanie napájania, výstupné elyty atď.)Ak niekto bude chcieť, niekde mám foto vnútrajška LAKE Contour. Toho nového DOLBY LAKE som ešte nestihol úplne rozkuchať iba moduly na výstup :-)) Ináč na nete je o dcx 2496 strašne veľa popísané a dokonca aj úprava na 24/192 high-end, ale keď sa to všetko prerobí a zráta sa cena za tie drahé súčiastky (všetko špeciál kondíky, filtre, prevodníky priamo zameniteľné za stávajúce AKM 24/96 a ďalšie vychytávky) tak nám vyjde taká cena, že si už môžme s kľudným svedomím kúpiť trebárs XTA, alebo BSS a zase sme pri tom, že kvalita niečo stojí a niekde sa nevyplatí šetriť. Niekto tu chcel plán na SB 218, ja ho mám, ale nebudem ho nikomu dávať pretože tá bedňa nie je ľahká váhovo a hlavne je to obyčajná bassreflexovka s dvomi 18" a plánov na podobné je plný net.