Fórum

09.10.2007 12:48
#29785 detail odpovědět

Už jsem to zde popisoval a koho to zajímá, tak se asi celkem rychle k těm příspěvkům dostane, dneska už nemám náladu se k téhle řadě vracet, je to passé. V principu je po čistě elektrické stránce ten FH ještě docela v pořádku, ale jeho provedení je zoufalé, jak technicky tak vzhledově, proto název. Nemá prostě nic společného se solidními profesionálními výrobky, u kterých se právem čeká, že budou sloužit roky a budou servisovatelné. Jestli ho máte, tak si vezměte šroubovák a podívejte se dovnitř. Je to buď z neznalosti (kdo by to ale pak vlastně navrhoval, že by čínští soudruzi dostali pouze schema ?) anebo úmyslně vyrobené způsobem, který maximalizuje poškození při provozu a minimalizuje možnost jejich ekonomické opravy. Už na střední elektrotechnické škole a možná i na učňáku byste za takovou věc dostal maximálně tři mínus. Machři za Midasy na mne nedělají absolutně žádný dojem, na mých schopnostech něco slyšet nebo posoudit se vůbec nic nezmění, když si stoupnu za jakýkoli pult na světě ani když odtamtud vylezu. Ty pravé Klarky u nás masivně kdysi kopíroval jistý Jarda Stejskal, cpal do toho východoněmecké sajrajty a televizní poťáky z výprodejů, jediná slušně provedená věc byl přední panel. Všichni mu to žrali, viděl jsem toho plné racky. Bůh ví, kolik jich ještě někde slouží jako reference :-)