Fórum
Zdravím Huberte, mám takový dotaz ohledně kompresor gate limiteru DC 22 od RANE. Tento produkt se mi fakt zamlouvá a rád bych se zeptal, jakým způsobem by jsi ho použil ( propojil do systému ) s mixem GL 2400, když ho nechci cpát za výsledný master, ale rád bych ho použil pouze na jednotlivé šavle a vyřešil tím např. zkrácení dozvuků tomů u bicích, problematický nevyvážený vocal ap. Co se týče auxů, tak na 5 a 6 mám duální efekt procesor a min 1 a 2, nejlépe i 3 bych rád zachoval na monitoring podia. Řešil by jsi to auxem 4 pouze jedním kanálem, popř inserty? S těmi inserty nevím absolutně jak, kdž je to dvoukanál, tak bych ho mohl použít jen na 2 šavle? A ještě mám jeden dotázek na eq Rane ME 15 S a to jestli je vhodný na equalizaci aktivních monitorů, nechci řešit žádný eliminátor, s vazbou nemám problém. Konstrukčně se mi moc líbí kvalitní zpracování a chod potenciometrů a faderů ( osahal jsem si ho v Osadní). V porovnání s DBX stejné cenové kategorie je to nebe a dudy. To když přede mě v Aud.......ru vybalili, tak jsem myslel,že se to rozsype a nedovedu si představit, že bych s tím měl úspěšně spolupracovat třeba 3 roky....Díky za rady.